Domaine de Puychene Location de maisons de vacances à Narbonne s

Na te hebben gereisd in Azië, Afrika, Noord- en Zuid-Amerika en altijd in de regio Parijs te hebben gewerkt en gewoond, waren we op zoek naar een zonnige vakantieplek om onze rugzakken op te bergen en werden we verliefd op een klein dorp in de Languedoc-Roussillon. We hebben daar een huis gerenoveerd 10 jaar geleden.

Tijdens onze reizen was het ons plezier als globetrotter om de contacten en de goede momenten die we met de inwoners deelden, te bevoorrechten. Vriendelijkheid, gastvrijheid, mooie menselijke ontmoetingen, dit is wat we al 10 jaar delen in de Languedoc Roussillon, een authentieke regio waar om je te bedanken we “Avec Plaisir” zeggen.

We genieten van 300 dagen zon per jaar, de zee, natuurparken, kastelen, abdijen, prachtige dorpen, prachtige landschappen en geschiedenis overal.

We proeven er goede wijnen en ontmoeten de wijnboeren in hun landgoederen, we ontdekken de mediterrane keuken in vele kleine restaurantjes, we proeven lokale producten op de markten in de dorpen. De vele wandelingen, te voet, met de fiets, met de auto, bieden elke dag verschillende geneugten.

Daarom zochten we naar een plek in Languedoc-Roussillon die ons in staat zou stellen deze regio te delen met de rest van de wereld: we vonden gelukkig een oud wijndomein, in het hart van ons dorp, op een steenworp afstand van het Canal du Midi en dicht bij vele toeristische trekpleisters. Ons project was om een ​​aangename plek te creëren om daar te wonen, om bevoorrechte menselijke ervaringen te delen en waar onze gasten kunnen uitrusten, bezienswaardigheden bezoeken, te voet hun brood en krant halen, en om een ​​kopje koffie te drinken in de schaduw van een prieel …

Een ingrijpende renovatie, zowel eenvoudig als elegant, heeft het mogelijk gemaakt om het Domaine de Puychêne te creëren, waarvan de naam doet denken aan de waterbron bij het pand en de eik waarvan het loof al meer dan 300 jaar de frisheid van zijn schaduw biedt. Ooit hebben pasgetrouwden de gewoonte aangenomen om onder deze eik op de foto te gaan. Het is nu een plek van ontspanning geworden en een uitvalsbasis om een ​​regio te bezoeken die zo rijk is dat een enkele zomer niet genoeg zal zijn …

Wij wachten “Avec Plaisir” op u in onze verhuur van cottages en charmante huizen in Narbonne.