Domaine de Puychene Location de maisons de vacances à Narbonne s

Centraal, prachtig, luxe en relaxed.

De ingerichte huizen maken onderdeel uit van een Domaine met een prachtig hoofdgebouw. De bijgebouwen zijn momenteel ingericht als huizen met twee verdiepingen. De huizen zijn van alle gemakken voorzien (oven, magnetron, wasmachine, vaatwasser en vrij te gebruiken BBQ) en vooral schoon. Binnen het terrein van de Domaine is tevens een redelijk groot zwembad aanwezig, die door ons zeer goed gebruikt is door het mooie weer. Verder waren de eigenaren zeer behulpzaam; ze hebben ruim de tijd genomen om ons tips te geven over de omgeving. De omgeving is trouwens waanzinnig mooi. De Domaine is uiterst centraal gelegen tussen de Middellandse Zee, Narbonne en Carcassonne. Op minder dan 30 minuten rijden heb je verder de meest prachtige dorpen en landschappen. Voor iedereen wat wils! Een boulangerie bevindt zich trouwens op twee minuten lopen en een grote supermarkt op 3 minuten rijden. Ik zou deze locatie zeer, maar dan ook zeer, aanraden. Je gaat er geen spijt van krijgen 😉

Avis booking.com

Mening van onze stagiaire

Van september 2020 tot en met januari 2021 heb ik mijn sales & marketing stage met veel plezier mogen lopen bij Domaine de Puychêne. Ik heb een schitterende tijd gehad waarbij Véronique en Philippe mij van begin tot eind goed hebben begeleid en geholpen waar nodig. Naast het feit dat Véronique en Philippe mijn ‘bazen’ waren, zag ik ze vooral als mijn gastouders die er alles aan deden om mij 5 leerzame en waardevolle maanden te bieden.
Het domein zelf is schitterend en ligt in het schattige dorpje Saint-Nazaire d’Aude bij het kanaal du Midi. Het domein wordt goed onderhouden en Véronique en Philippe doen er alles aan om hun gasten een comfortabel verblijf te geven. De privé tuinen liggen er mooi bij en er zijn voor kinderen veel activiteiten op het terrein zelf.
De locatie is adembenemend mooi. Het domein ligt in een rustig natuurgebied en het is omringd door steden (Béziers, Narbonne, Carcassonne) en dorpjes die het bezoeken waard zijn. Daarnaast ligt dit landgoed op zo’n 20 minuten rijden van de Middellandse zee waar er aan mooie stranden geen gebrek is. De pracht van de omgeving heeft mij werkelijk waar verrast.
Ik heb het geluk gehad om veel activiteiten te kunnen ondernemen in de regio. Zo heb ik samen met Véronique en Philippe genoten van de heerlijke wijnproeverijen in de omgeving, de wandeltochten door de heuvels, de fietsritten langs het kanaal du Midi en de gastronomie van Zuid-Frankrijk. Elke dag genoot ik weer van aangename maaltijden die met lokale producten van de markt in Saint-Nazaire bereid werden.
Kortom, een droomaccommodatie voor een vakantie waar men tot rust kan komen, die ik warm aanbeveel.
Lieve Véronique en Philippe, ik ben jullie heel dankbaar voor de kans en ontdekkingen die jullie mij hebben geboden. Ik kom graag snel weer terug!
Lieve groet,
Xavier

Mening van onze stagiaire